Info hämtat från bl.a SFF:s hemsida.

Brukbarhetstestet

Inbjuder till utbildningsdag och Årsstämma 2–3 april 2011 på Motell Vätterleden,Gränna

Svenska Fjordhästföreningen - Ny avelsorganisation 2011

Riksvinnare genom åren

SFF-Plan & Riktlinjer

Från och med 2011 är det nya rutiner för betäckningsrapportering. Info från SH

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Vinnare i Jullotteriet 2012

1. Äventyrsdag i högfall: Kickan Falksäter Munkfors
2. Inträde Färjestadstravet: Lennart Adolfsson
3. Bok SäkerHäst: Marcus Beckman
4.Persentkort Färjestads rid o trav: Tindra Malmgren
5.Presentkort Biltema: Kickan Falksäter

// Aja

Det är bara till å börja träna!! Tysklandshemsida

Intresse anmälan i Säker Häst

Stort GRATTIS!! Madde igen!!
Till Bronset på EM i Tyskland.

Madeleine Malmgren/Vicktor 3:a bruksrid, 2:a hopp värmning, 7:a hopp-SM
Madeleine Malmgren/Chalander 259 16:a dressyr värmning, 21:a i dressyr-SM, 1:a i hopp värmning.
Elenor-Madeleine Malmgren/Vilmer 11:a bruksrid,10:a brukskör-SM 9:a allroundbrukskör,3:a precision allround. Vilmer blev 2:a totalt i Allrounden.

Lina Elofsson/Finten 5:a bruksridning.

Gunnar Nilsson/Dollar 4:a brukskör-SM, 2:a precisionskörning-SM, 3:a precision värmning.

JUF:s Bruks

Grattis Maria Johansson!!

Till första platsen i Bruksridning-NM och andra platsen i Bruksridning-SM.

Resultat.

Lotteriet 2011
1:a - Presentkort IKEA - Therese Johansson Glava
2:a - Folksams pris - Kerstin Hallgren Kil
3:e - Munkforssågars pris - Anders Johansson Kil
4:e - Färjestadstravets pris - Anders Jansson Karsbol
5:e - Uddeholm Strip Steels pris - Annica Eden Karlstad
6:e - Sunne Kommuns pris -  Lennart Adolfsson Mjönäs

Fjord-SM 2011

Så har ännu ett Fjord-SM gått av stapeln, den här gången ganska nära, närmare bestämt på Karlslund, Örebro. På fredagen började man med Precisionskörning där Gunnar och Britt Nilsson med Dollar mellan skacklarna placerade sig på en fjärde plats efter en förargelig boll ner, de hade annars bästa tiden av alla. Vann gjorde istället svenska fjordhästföreningens ordförande Ingmar Vendelstrand med sin Lusanna 3169. Allroundens precisionsdel avgjordes också under fredagen, där hade vi med ett värmländskt ekipage, Madeleine Malmgren med Vilmer som tyvärr rev några bollar för mycket.

Under Lördagen skulle Bruksridning, Brukskörning och dressyr avgöras. I brukskörning hade vi med Gunnar och Dollar och dessutom Madeleine och Vilmer som även tävlade allrounden. Dessa slutade på en femte (SM) respektive sjundeplats (i allroundklassen) vann SM klassen gjorde Per Axelsson med Romeo´s Cabri 238. I bruksridningen hade vi i år fem stycken tävlande. Madeleine med sina båda hästar Vicktor och Vilmer, Gunnar med Dollar, Maria med Nimbus och Sandra med Finten. här blev placeringarna i tur och ordning en tredjeplacering, sjätteplacering, artondeplacering, niondeplacering och sextondeplacering. Vann gjorde Maria Nordqvist med Ia 2714. Maria deltog som debutant och enda värmländska ekipage i dressyren, de slutade där på en tjugofjärdeplats.

Under söndagen skulle hoppningen avgöras, vår värmländska deltagare Madeleine med Vicktor har vunnit flera gånger men fick i år ett förargeligt nedslag i grundomgången och slutade på en tredjeplats.

/Sandra Sätherberg

Gunnar Nilsson- Byäldsten still going strong

Träningsläger i Tibro Inbjudan

Alternativ 3 vann omröstningen och kommer bli VLFF:s nya logga!

V+ñrmlandskartan2

Det ska vara en fjording för såna här äventyr!

Gunnar och Dollar har fått prova på ulltovning!